Про внесення змін до розпорядження міського голови від 29.12.2022 № 320р «Про створення фонду захисних споруд цивільного захисту міста Запоріжжя» (зі змінами)

Розпорядження міського голови №183р від 28.07.2023. Дата оприлюднення 02.08.2023

Керуючись Кодексом цивільного захисту України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Постановою Кабінету Міністрів України від 10 березня 2017 року № 138 «Деякі питання використання захисних споруд цивільного захисту» (зі змінами), наказом Міністерства внутрішніх справ від 9 липня 2018 року № 579 «Про затвердження вимог з питань використання та обліку фонду захисних споруд цивільного захисту» (зі змінами), з метою поповнення Фонду захисних споруд цивільного захисту міста Запоріжжя (сховища, протирадіаційні укриття, найпростіші укриття) приміщеннями, що пройшли відповідну оцінку та готові до використання за призначенням,
ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

1. Внести зміни до розпорядження міського голови від 29.12.2022 № 320р «Про створення фонду захисних споруд цивільного захисту міста Запоріжжя» (зі змінами), виклавши додатки 1-4 до нього в новій редакції (додаються). 
2. Управлінню внутрішньої політики, преси та інформації міської ради забезпечити оприлюднення Фонду захисних споруд цивільного захисту в новій редакції.
3. Управлінню з питань попередження надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради внести зміни в Мапу укриттів м. Запоріжжя, розміщену на офіційному сайті Запорізької міської ради.
4. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександра ВЛАСЮКА.


Секретар міської ради                                          Анатолій КУРТЄВ

Копії документа для завантаження