Про створення постійно діючої комісії з визначення доцільності списання майна комунальної власності, яке належить Запорізькій міській територіальній громаді

Розпорядження міського голови №186р від 02.08.2023. Дата оприлюднення 07.08.2023

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи Положення про порядок списання майна, яке належить на праві комунальної власності територіальній громаді міста Запоріжжя, затвердженого рішенням Запорізької міської ради  від 05.10.2011 № 80 (зі змінами), з метою визначення доцільності списання майна комунальної власності,

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

1. Затвердити склад постійно діючої комісії з визначення доцільності списання іншого окремо виділеного майна, яке належить Запорізькій міській територіальній громаді, що додається.

2. Затвердити склад постійно діючої комісії з визначення доцільності списання об’єктів нерухомого майна (будівель та споруд), які належать Запорізькій міській територіальній громаді, що додається.

3. Розпорядження Запорізького міського голови від 13.07.2016 № 399р «Про створення постійно діючої комісії з визначення доцільності списання майна комунальної власності, яке належить територіальній громаді м. Запоріжжя» (зі змінами) визнати таким, що втратило чинність.

4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Романа ТАРАНА.

 

Секретар міської ради                                                          Анатолій КУРТЄВ

 

Копії документа для завантаження