Про модернізацію та розробку офіційного веб-сайту Запорізької міської ради

Розпорядження міського голови №222р від 21.09.2023. Дата оприлюднення 22.09.2023

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні» та «Про доступ до публічної інформації», рішенням Запорізької міської ради від 23.02.2023 року №117 «Про затвердження концепції «Цифрова стратегія Запоріжжя-2030», з метою організації та координації процесів інформатизації міста Запоріжжя,

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

1. Управління внутрішньої політики, преси та інформації Запорізької міської ради забезпечити координацію робіт з питання модернізації та розробки офіційного веб-сайту Запорізької міської ради та надати повноваження скликати наради з цього питання, залучаючи до їх проведення виконавчі органи та комунальні підприємства Запорізької міської ради.

2. Комунальне підприємство «Центр управління інформаційними технологіями» у строк до 20.12.2023 опрацювати питання модернізації та розробки офіційного веб-сайту Запорізької міської ради з використанням платформи Програми «Електронне урядування задля підзвітності влади та участі громади» (Програма EGAP), яка реалізується Фондом Східна Європа та Фондом Innovabridge у партнерстві з Міністерством цифрової трансформації України.  

3. Встановити наступний план-графік проведення робіт з модернізації та розробки офіційного веб-сайту Запорізької міської ради:

3.1. Управління внутрішньої політики, преси та інформації Запорізької міської ради, комунальне підприємство «Центр управління інформаційними технологіями» у строк з 21.09.2023 по 06.10.2023 – організувати підписання Меморандуму з Міжнародною благодійною організацією «ФОНД СХІДНА ЄВРОПА».

3.2. Управління внутрішньої політики, преси та інформації Запорізької міської ради, комунальне підприємство «Центр управління інформаційними технологіями», управління по забезпеченню роботи Запорізької міської ради та департамент (апарат) виконавчого комітету Запорізької міської ради у термін

до 29.10.2023 – забезпечити створення структури офіційного веб-сайту Запорізької міської ради.

3.3. Управління внутрішньої політики, преси та інформації Запорізької міської ради, комунальне підприємство «Центр управління інформаційними технологіями», управління по забезпеченню роботи Запорізької міської ради та департамент (апарат) виконавчого комітету Запорізької міської ради у термін до 15.10.2023 – забезпечити розробку вимог до крупних блоків структури офіційного веб-сайту Запорізької міської ради.

3.4. Управління внутрішньої політики, преси та інформації Запорізької міської ради, комунальне підприємство «Центр управління інформаційними технологіями», управління по забезпеченню роботи Запорізької міської ради та департамент (апарат) виконавчого комітету Запорізької міської ради у строк з 21.09.2023 по 15.10.2023 – забезпечити уточнення вимог для технічного завдання по модернізації та розробці офіційного веб-сайту Запорізької міської ради.

3.5. Комунальне підприємство «Центр управління інформаційними технологіями» у строк з 21.09.2023 по 15.10.2023 – забезпечити розробку технічного завдання на налаштування офіційного веб-сайту Запорізької міської ради.

3.6. Комунальне підприємство «Центр управління інформаційними технологіями» у строк з 16.10.2023 по 12.11.2023 – забезпечити налаштування офіційного веб-сайту Запорізької міської ради.

3.7. Управління внутрішньої політики, преси та інформації Запорізької міської ради, комунальне підприємство «Центр управління інформаційними технологіями», управління по забезпеченню роботи Запорізької міської ради та департамент (апарат) виконавчого комітету Запорізької міської ради у строк з 16.10.2023 по 17.12.2023 – забезпечити відповідне інформаційне наповнення офіційного веб-сайту Запорізької міської ради.

3.8. Комунальне підприємство «Центр управління інформаційними технологіями» у строк з 06.11.2023 по 26.11.2023 – забезпечити розробку інструкції користувачів різних рівнів офіційного веб-сайту Запорізької міської ради.

3.9. Комунальне підприємство «Центр управління інформаційними технологіями» у строк з 11.12.2023 по 30.12.2023 – підготувати розпорядження міського голови про введення в промислову експлуатацію модернізованого офіційного веб-сайту Запорізької міської ради.

4. Управління внутрішньої політики, преси та інформації Запорізької міської ради, комунальне підприємство «Центр управління інформаційними технологіями» розробити проєкти необхідних нормативних документів, які будуть регулювати питання інформаційного наповнення і функціонування офіційного веб-сайту Запорізької міської ради.

5. Департамент правового забезпечення Запорізької міської ради здійснювати інформаційно-довідкове забезпечення з правових питань, що виникають під час процесу модернізації та розробки офіційного веб-сайту Запорізької міської ради.

6. Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження Запорізького міського голови від 19.01.2022 №14р «Про створення робочої групи з питань розробки нового офіційного веб-сайту Запорізької міської ради».

7. Контроль за виконання цього розпорядження залишаю за собою.

 

Секретар міської ради                                                             Анатолій КУРТЄВ