Про створення робочої групи з питань реалізації проєкту «Реконструкція вул. Шевченка від вул. 8 Березня до вул. Солідарності і вул. Солідарності від вул. Шевченка до вул. Калібрової в м. Запоріжжі»

Розпорядження міського голови №224р від 22.09.2023. Дата оприлюднення 26.09.2023

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про автомобільні дороги», «Про дорожній рух», згідно з Постановою Кабінету Міністрів України від 11.05.2011 № 560 «Про затвердження Порядку затвердження проектів будівництва і проведення їх експертизи та визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Кабінету Міністрів України»,

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

1. Створити та затвердити робочу групу з питань реалізації проєкту «Реконструкція вул. Шевченка від вул. 8 Березня до вул. Солідарності і вул. Солідарності від вул. Шевченка до вул. Калібрової в м. Запоріжжі» у складі (додається).

2. Робочій групі надати висновки та пропозиції щодо доцільності подальшої реалізації проєкту «Реконструкція вул. Шевченка від вул. 8 Березня до вул. Солідарності і вул. Солідарності від вул. Шевченка до вул. Калібрової в м. Запоріжжі».

  3. За результатами висновків підготувати проєкт рішення Запорізької міської ради для затвердження на засіданні сесії міської ради.

4.  Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою

        

 

Секретар міської ради                                                     Анатолій КУРТЄВ

Копії документа для завантаження