Про призначення премії міського голови тренерам-викладачам дитячо-юнацьких спортивних шкіл за підготовку спортсменів високого рівня у 2023 році

Розпорядження міського голови №226р від 25.09.2023. Дата оприлюднення 26.09.2023

Відповідно до законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про фізичну культуру і спорт» (із змінами), на виконання рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 24.10.2016 № 646 «Про затвердження Положення про призначення премій міського голови тренерам-викладачам дитячо-юнацьких спортивних шкіл за підготовку спортсменів високого рівня»,  з метою стимулювання професійного росту тренерів-викладачів у становленні і розвитку спорту та фізичної культури у місті Запоріжжя та на підставі подання департаменту спорту, сім’ї та молоді Запорізької міської ради:

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

1. Призначити у 2023 році премію міського голови тренерам-викладачам дитячо-юнацьких спортивних шкіл за підготовку спортсменів високого рівня згідно з додатком.

2. Департаменту спорту, сім’ї та молоді Запорізької міської ради забезпечити виплату премії тренерам-викладачам дитячо-юнацьких спортивних шкіл згідно з додатком.

3. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Анатолія ВАСЮКА.

 

Секретар міської ради                                                         Анатолій КУРТЄВ

Копії документа для завантаження