Про затвердження персонального складу, заходів по забезпеченню роботи та графіку засідань Хортицької районної призовної комісії міста Запоріжжя

Розпорядження міського голови №236р від 05.10.2023. Дата оприлюднення 06.10.2023

Керуючись законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про внесення змін до деяких законів України щодо вдосконалення окремих питань виконання військового обов'язку та проходження військової служби», Постановою Кабінету Міністрів України від 01.02.2023 № 92 «Про внесення змін до Положення про підготовку і проведення призову громадян України на строкову військову службу та прийняття призовників на військову службу за контрактом»,

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

 

1. Затвердити основний персональний склад Хортицької районної призовної комісії міста Запоріжжя (додаток 1).

2. Затвердити резервний персональний склад Хортицької районної призовної комісії міста Запоріжжя (додаток 2).

3. Затвердити основний персональний склад медичного персоналу залученого до медичного огляду призовників Хортицької районної призовної комісії міста Запоріжжя (додаток 3).

4. Затвердити резервний персональний склад медичного персоналу залученого до медичного огляду призовників Хортицької районної призовної комісії міста Запоріжжя (додаток 4).

5. Встановити графік засідань Хортицької районної призовної комісії міста Запоріжжя останній четвер  місяця з 10:00 до 12:00 години.

6. Відділ взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи виконавчого комітету Запорізької міської ради сприяти в межах повноважень Хортицькому районному територіальному центру комплектування та соціальної підтримки, Запорізькому районному управлінню поліції ГУНП в Запорізькій області в організації роботи щодо розшуку та доставки до призовних дільниць осіб, які досягли граничного віку перебування на військовому обліку призовників та ухиляються від явки до призовних дільниць.

7. Комунальну установу «Адміністрація з питань охорони здоров`я Запорізької міської ради»:

7.1. Визначити та довести до відома голови Хортицької районної призовної комісії міста Запоріжжя перелік лікувально-профілактичних закладів для медичного обстеження призовників, стаціонарного обстеження призовної молоді у лікувально-профілактичних закладах м. Запоріжжя за направленням районної призовної комісії.

7.2. Обладнати та укомплектувати приміщення призовної дільниці для роботи лікарів-спеціалістів необхідним обладнанням і інструментарієм, медичним майном та медикаментами для проведення медичного огляду призовників.

8. Керівників підприємств, установ, організацій та закладів освіти Хортицького району м. Запоріжжя незалежно від підпорядкування і форм власності забезпечити своєчасне оповіщення юнаків про прибуття до районної призовної дільниці в строк, встановлений Хортицьким районним територіальним центром комплектування та соціальної підтримки, та оформлення і подання належних документів на кожного призовника.

9. Хортицький районний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки надавати інформацію про підсумки проведення засідань Хортицької районної призовної дільниці міста Запоріжжя щокварталу до  5 числа місяця за звітним періодом до відділу взаємодії з правоохоронним органами та оборонної роботи виконавчого комітету Запорізької міської ради.

10. Відділ взаємодії з правоохоронним органами та оборонної роботи виконавчого комітету Запорізької міської ради інформувати міського голову про виконання цього розпорядження щороку до 15 січня.

11. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 

Секретар міської ради                                        Анатолій КУРТЄВ