Про внесення змін до розпорядження міського голови від 29.12.2022 № 320р «Про створення фонду захисних споруд цивільного захисту міста Запоріжжя» зі змінами

Розпорядження міського голови №243р від 09.10.2023. Дата оприлюднення 13.10.2023

Керуючись Кодексом цивільного захисту України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Постановою Кабінету Міністрів України від 10 березня 2017 року № 138 «Деякі питання використання захисних споруд цивільного захисту» (зі змінами), наказом Міністерства внутрішніх справ від 9 липня 2018 року № 579 «Про затвердження вимог з питань використання та обліку фонду захисних споруд цивільного захисту» (зі змінами), з метою поповнення Фонду захисних споруд цивільного захисту міста Запоріжжя (сховища, протирадіаційні укриття, найпростіші укриття) приміщеннями, що пройшли відповідну оцінку та готові до використання за призначенням,

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

1. Внести зміни до розпорядження міського голови від 29.12.2022 № 320р «Про створення фонду захисних споруд цивільного захисту міста Запоріжжя» зі змінами, а саме:

1.1. Виключити:

додаток 1 – фонд захисних споруд цивільного захисту міста Запоріжжя (сховища та протирадіаційні укриття);

додаток 2 – фонд захисних споруд цивільного захисту міста Запоріжжя (найпростіші укриття);

додаток 3 – перелік захисних споруд цивільного захисту міста Запоріжжя (сховища, протирадіаційні укриття);

додаток 4 – перелік захисних споруд цивільного захисту міста Запоріжжя (найпростіші укриття).

1.2. Включити:

додаток 1 – книга обліку захисних споруд цивільного захисту міста Запоріжжя (сховища);

додаток 2 – книга обліку захисних споруд цивільного захисту міста Запоріжжя (протирадіаційні укриття);

додаток 3 – книга обліку захисних споруд цивільного захисту міста Запоріжжя (найпростіші укриття).

2. Вжити заходів департаментами, управліннями, комунальними підприємствами, установами та іншими юридичними особами міської ради, які є власниками, користувачами або на балансі яких знаходяться у господарському віданні захисні споруди цивільного захисту (сховища, протирадіаційні укриття, найпростіші укриття), щодо приведення їх у готовність до використання за призначенням.

3. Рекомендувати іншим власникам, користувачам, юридичним особам, на балансі (в господарському віддані) яких перебувають захисні споруди цивільного захисту (сховища, протирадіаційні укриття, найпростіші укриття), щодо приведення їх у готовність до використання за призначенням.

4. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександра ВЛАСЮКА.

 

 

Секретар міської ради                                                          Анатолій КУРТЄВ