Про внесення змін до розпорядження міського голови від 18.10.2022 № 257р «Про затвердження Інструкції про печатки, штампи і бланки Запорізької міської ради та її виконавчого комітету» (зі змінами)

Розпорядження міського голови №284р від 21.11.2023. Дата оприлюднення 27.11.2023

Відповідно до Правил організації діловодства та архівного зберігання документів у державних органах, органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах і організаціях, затверджених  наказом Міністерства юстиції України від 18.06.2015 № 1000/5 (зі змінами), постанови Кабінету Міністрів України від 17 січня 2018 року № 55 «Деякі питання документування управлінської діяльності», у зв’язку зі змінами у штатному розписі апарату Запорізької міської ради і виконавчого комітету Запорізької міської ради, 
ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

1. Внести зміни до Інструкції  щодо виготовлення, обліку, зберігання, використання та знищення печаток, штампів і бланків Запорізької міської ради та її виконавчого комітету (далі - Інструкція), затвердженої розпорядженням міського голови від 18.10.2022 № 257р «Про затвердження Інструкції про печатки, штампи і бланки Запорізької міської ради та її виконавчого комітету» (зі змінами), а саме:
1) Пункт 3 абзац 5 викласти в такій редакції: «Кругла печатка виконавчого комітету Запорізької міської ради «Департамент (апарат) виконавчого комітету. Відділ планування та організаційного забезпечення» -  для засвідчення копій рішень виконавчого комітету міської ради та інших документів відділу».
2) Пункт 6 підпункт 6 викласти в такій редакції: «- Додаткової круглої печатки виконавчого комітету Запорізької міської ради «Департамент (апарат) виконавчого комітету. Відділ планування та організаційного забезпечення» - начальника відділу планування та організаційного забезпечення департаменту (апарату) виконавчого комітету Запорізької міської ради».
3) Пункт 9 викласти в такій редакції: « 9. Виготовлення печаток і штампів. Для виготовлення печаток або штампів керівником структурного підрозділу виконавчого комітету міської ради надається мотивована заявка (із зазначенням відповідного опису печатки або штампа) на ім’я заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради - керуючого справами виконкому ради. Після узгодження, за наявності необхідного фінансування начальник відділу адміністративно – господарського забезпечення департаменту (апарату) виконавчого комітету Запорізької міської ради вживає заходів щодо виготовлення заявлених печаток або штампів. Виготовлені печатки або штампи надаються до відділу діловодства».
2. Додаток 2 до Інструкції щодо виготовлення, обліку, зберігання, використання та знищення печаток, штампів і бланків Запорізької міської ради та її виконавчого комітету, викласти у новій редакції, що додається.
3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради-керуючого справами виконавчого комітету міської ради Олександра ГОЛТВЕНКА.

 

Секретар міської ради                                                 Анатолій КУРТЄВ