Про внесення змін до розпорядження міського голови від 02.06.2023 № 150р «Про створення робочої групи з громадської безпеки та відновлення в м. Запоріжжі в межах проєкту ПРООН»

Розпорядження міського голови №289р від 06.12.2023. Дата оприлюднення 06.12.2023

Керуючись Конституцією України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», в межах проєкту ПРООН, з метою об’єднання зусиль для підвищення рівня громадської безпеки та соціальної згуртованості на території м. Запоріжжя, що зазнала впливу збройного конфлікту,

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

1. Внести зміни до персонального Складу робочої групи з громадської безпеки та відновлення в м. Запоріжжі в межах проєкту ПРООН затвердженого розпорядженням міського голови від 02.06.2023 № 150р (далі – робоча групи), а саме:

1.1. Виключити зі складу робочої групи ПАЛІЙ Аліну Олегівну – менеджера (управителя) з питань регіонального розвитку Комунального підприємства «Інститут розвитку міста Запоріжжя» Запорізької міської ради, члена робочої групи;

1.2. Включити до складу робочої групи ШОСТАК Вероніку Петрівну – менеджера (управителя) з питань регіонального розвитку Комунальної установи «Інститут розвитку міста Запоріжжя» Запорізької міської ради, члена робочої групи.

1.3. Посаду заступника голови робочої групи АГЄНТАЄВОЇ Вікторії Володимирівни змінити з «директора Комунального підприємства «Інститут розвитку міста Запоріжжя» Запорізької міської ради» на  «директор Комунальної установи «Інститут розвитку міста Запоріжжя» Запорізької міської ради.

2. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 

Секретар міської ради                                                 Анатолій КУРТЄВ