Про створення комунальної установи «Запорізький міський молодіжний центр» Запорізької міської ради

Рішення міської ради №15 від 22.12.2023. Дата оприлюднення 27.12.2023

            Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про основні засади молодіжної політики», «Про державну реєстрацію юридичних осіб-підприємців та громадських формувань», відповідно до Цивільного кодексу України, Господарського кодексу України,  наказу Міністерства молоді та спорту України від 02.04.2019 року №1648 «Про затвердження Примірних штатних нормативів чисельності працівників молодіжних центрів», з метою вирішення питань соціального становлення та розвитку молоді, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

            1. Створити комунальну установу «Запорізький міський молодіжний центр» Запорізької міської ради (далі – Молодіжний центр).

            2. Затвердити Статут Молодіжного центру згідно з додатком 1.

            3. Місцезнаходження: 69000 м.Запоріжжя вул.Добролюбова, буд.11.

            4. Затвердити штатний розпис Молодіжного центру згідно з додатком 2.

            5. Доручити директору Молодіжного центру здійснити державну реєстра-цію комунальної установи «Запорізький міський молодіжний центр» Запорізької міської ради з 01.05.2024 року у відповідності до вимог чинного законодавства.

            6. Департаменту фінансової та бюджетної політики Запорізької міської ради передбачити видатки на утримання Молодіжного центру у встановленому законодавством порядку.

            7. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради  Анатолія ВАСЮКА та голову постійної комісії міської ради з питань освіти, науки, культури, спорту, молоді та туризму Інну ПЕНЧУК.

 

Секретар міської ради                                                          Анатолій КУРТЄВ

Копії документа для завантаження