Про внесення змін до розпорядження міського голови від 01.08.2017 № 268 р «Про утворення територіальних формувань цивільного захисту в м. Запоріжжя, затвердження їх Переліку та Типового положення»

Розпорядження міського голови №309р від 22.12.2023. Дата оприлюднення 28.12.2023

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтею 26 Кодексу цивільного захисту України, постановою Кабінету Міністрів України від 09 жовтня 2013 року № 787 «Про затвердження Порядку утворення, завдання та функції формувань цивільного захисту» (зі змінами), рішенням виконавчого комітету міської ради від 09.11.2023 № 640 «Про затвердження Положення про субланку Запорізької міської територіальної громади районної ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Запорізької області», з метою визначення організаційної структури територіальних формувань цивільного захисту міського підпорядкування, їх складу, порядку оснащення технікою і майном, розгортання та приведення у готовність цих формувань,

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

1. Внести зміни та доповнення до розпорядження міського голови від 01.08.2017 № 268 р «Про утворення територіальних формувань цивільного захисту в м. Запоріжжя, затвердження їх Переліку та Типового положення», а саме:

1.1. Пункт 1 розпорядження викласти в наступній редакції:

«1. Утворити територіальні формування цивільного захисту в м. Запоріжжі, об’єднавши об’єктові формування цивільного захисту суб’єктів господарювання комунальної форми власності, Запорізького районного управління ГУ ДСНС України у Запорізькій області (за згодою) та Запорізьких міських електричних мереж ПАТ «Запоріжжяобленерго» (за згодою), визначити органи їх управління.

Утворені територіальні формування цивільного захисту в м. Запоріжжі підпорядкувати до субланки Запорізької міської територіальної громади районної ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Запорізької області.

Керівникам суб’єктів господарювання, об’єктові формування цивільного захисту яких включено до складу територіальних формувань цивільного захисту в м. Запоріжжя:

забезпечити готовність формувань та закріпленої за ними спеціалізованої техніки до виконання завдань і функцій за призначенням;

інформацію про організаційну структуру об'єктових формувань, уточнену чисельність працівників та табель оснащення подати до виконавчого комітету Запорізької міської ради через Управління з питань попередження надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Запорізької міської ради до 15 січня 2024 року, у подальшому щороку до 01 грудня».

1.2. Затвердити Перелік формувань цивільного захисту в м. Запоріжжі в новій редакції (додається).

1.3. Затвердити План приведення у готовність територіальних формувань цивільного захисту в м. Запоріжжі (додається).

2. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександра ВЛАСЮКА та заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради відповідно до розподілу обов’язків.

 

Секретар міської ради                                                      Анатолій КУРТЄВ

Копії документа для завантаження