Фільтр сесій міської ради

23 сесія міської ради 22.11.2017: Рішення міської ради

Про внесення змін до рішення міської ради від 24.12.2012 №79 «Про затвердження Положення про порядок плати за тимчасове користування місцем розміщення рекламних засобів, що перебуває в комунальній власності територіальної громади м.Запоріжжя»

№ 28 від 22.11.2017 Дата оприлюднення 29.11.2017

       Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про рекламу», Типовими правилами розміщення зовнішньої реклами, затвердженими постановою Кабінету Міністрів України від 29.12.2003 №2067, з метою врегулювання відносин, що виникають між виконавчими органами міської ради, фізичними та юридичними особами в зв'язку з тимчасовим користуванням місцями розміщення рекламних засобів на території м. Запоріжжя Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

       1. Внести зміни до рішення міської ради від 24.12.2012 №79 та затвердженого ним Положення про порядок плати за тимчасове користування місцем розміщення рекламних засобів, що перебуває в комунальній власності територіальної громади м. Запоріжжя (надалі - Положення) та додатків до нього, які затверджені рішенням міської ради від 24.12.2012 №79 «Про затвердження Положення про порядок плати за тимчасове користування місцем розміщення рекламних засобів, що перебуває в комунальній власності територіальної громади м. Запоріжжя», а саме: по всьому тексту замість слів «комунальне підприємство «Запорізьке міське інвестиційне агентство» читати «Оператор зі справляння плати та нагляду за станом зовнішньої реклами» (надалі – Оператор), та викласти Положення у новій редакції (додається).

       2. Покласти функції Оператора на «комунальне підприємство «Градпроект».

       3. Розповсюджувачам реклами в термін до двох місяців після прийняття даного рішення укласти з Оператором нові договори за примірною формою згідно з додатком 2 до Положення.

       4. Виконавчому комітету Запорізької міської ради укласти з Оператором договір доручення на ведення договірної роботи з наданням відповідної довіреності його керівнику згідно з чинним законодавством України. 

       5. Доручити виконавчому комітету Запорізької міської ради привести у відповідність до цього рішення Порядок розміщення зовнішньої реклами в  м. Запоріжжя, затвердженого рішенням виконавчого комітету Запорізької міської ради від 22.02.2013 № 45 «Про затвердження Порядку розміщення зовнішньої реклами в м. Запоріжжя та Порядку демонтажу, обліку, зберігання і реалізації спеціальних конструкцій, які призначені для розміщення зовнішньої реклами» та інших рішень в сфері розміщення зовнішньої реклами, розміщення сюжетів соціальної направленості і соціальної реклами на території міста, святкового оформлення м. Запоріжжя та святкових поздоровлень до державних та пам’ятних дат.

       6. Вважати такими, що втратили чинність пункти 3, 4, 5 рішення міської ради від 24.12.2012 №79 «Про затвердження Положення про порядок плати за тимчасове користування місцем розміщення рекламних засобів, що перебуває в комунальній власності територіальної громади м. Запоріжжя».

       7. Управлінню внутрішньої політики, преси та інформації Запорізької міської ради забезпечити висвітлення даного рішення в засобах масової інформації.

       8. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мішка С.М., на комісію з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин (Чумаченко І.М.).

 

Міський голова

В.В. Буряк

Копії документа для завантаження