Фільтр сесій міської ради

51 сесія міської ради 24.06.2020: Рішення міської ради

Про зміну найменування закладів освіти

№ 45 від 24.06.2020 Дата оприлюднення 01.07.2020

          Відповідно до законів України ″Про місцеве самоврядування в Україні″, ″Про освіту″, ″Про повну загальну середню освіту″, з метою приведення установчих документів та типів закладів загальної середньої освіти у відповідність до норм чинного законодавства України у сфері освіти згідно з п.13 ч.3 Прикінцевих та перехідних положень Закону України ″Про освіту″ та Закону України ″Про повну загальну середню освіту″, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

          1. Змінити найменування Запорізької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №77 Запорізької міської ради Запорізької області на ″Запорізька гімназія №77 Запорізької міської ради″ та тип закладу освіти на ″гімназія″.

          Місцезнаходження: 69081, м. Запоріжжя, вул. Памірська, 91.

          2. Змінити найменування Запорізького навчально-виховного комплексу І ступеня ″Світанок″ Запорізької міської ради Запорізької області на ″Запорізька початкова школа ″Світанок″ Запорізької міської ради″ та тип закладу освіти на ″початкова школа″.

          Місцезнаходження: 69068, м. Запоріжжя, вул. Фортечна, 92а.

          3. Змінити найменування Запорізького навчально-виховного комплексу ″Мрія″ ім. О.М.Поради Запорізької міської ради Запорізької області на ″Запорізька початкова школа ″Мрія″ ім. О.М.Поради Запорізької міської ради″ та тип закладу освіти на ″початкова школа″.

          Місцезнаходження: 69084 м. Запоріжжя, вул. Миколи Корищенко,38а.

          4 . Змінити найменування Запорізької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №37  Запорізької міської ради Запорізької області на ″Запорізька гімназія №37 Запорізької міської ради″ та тип закладу освіти на ″гімназія″.

          Місцезнаходження: 69001, м. Запоріжжя, вул. Кронштадтська, 17.

          5. Змінити найменування Запорізької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №39 Запорізької міської ради Запорізької області на ″Запорізька гімназія №39 Запорізької міської ради″ та тип закладу освіти на ″гімназія″.

          Місцезнаходження: 69057, м. Запоріжжя, вул. Олександра Матросова, 16.

          6. Змінити найменування Запорізької загальноосвітньої вечірньої школи ІІ-ІІІ ступенів №31 Запорізької міської ради Запорізької області на ″Запорізький ліцей ″Промінь″ Запорізької міської ради″ та тип закладу освіти на ″ліцей″.

          Місцезнаходження: 69006, м. Запоріжжя, вул. Північне шосе, 37.

          7. Змінити найменування Запорізької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №14 Запорізької міської ради Запорізької області на ″Запорізька гімназія №14 Запорізької міської ради″ та тип закладу освіти на ″гімназія″.

          Місцезнаходження: 69040, м. Запоріжжя, вул. Святоволодимирівська, 90.

          8. Змінити найменування Запорізької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №17 Запорізької міської ради Запорізької області на ″Запорізька гімназія №17 Запорізької міської ради″ та тип закладу освіти на ″гімназія″.

          Місцезнаходження: 69027, м. Запоріжжя,вул. Освітянська, 20.

          9. Змінити найменування Запорізької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №83 Запорізької міської ради Запорізької області на ″Запорізька гімназія №83 Запорізької міської ради″ та тип закладу освіти на ″гімназія″.

          Місцезнаходження: 69027, м. Запоріжжя, вул. Барикадна,2.

          10. Змінити найменування Запорізького навчально-виховного комплексу №90 Запорізької міської ради Запорізької області на ″Запорізька гімназія №90 Запорізької міської ради″ та тип закладу освіти на ″гімназія″.

          Місцезнаходження: 69104, м. Запоріжжя, вул. Чумаченка, 13-Б.

          11. Змінити найменування Запорізької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №104 Запорізької міської ради Запорізької області на ″Запорізька гімназія №104 Запорізької міської ради″ та тип закладу освіти на ″гімназія″.

          Місцезнаходження: 69041, м.Запоріжжя, вул.С.Синенка, 65-а.

          12. Змінити найменування Запорізької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №73 Запорізької міської ради Запорізької області на ″Запорізька гімназія №73 Запорізької міської ради″ та тип закладу освіти на ″гімназія″.

          Місцезнаходження: 69065, м.Запоріжжя вул.Дудикіна, 16-а.

          13. Змінити найменування Запорізького навчально - виховного комплексу ″Еврика″ Запорізької міської ради Запорізької області на ″Запорізька початкова школа ″Еврика″ Запорізької міської ради″ та тип закладу освіти на ″початкова школа″.

          Місцезнаходження: 69065, м.Запоріжжя, вул.Дудикіна, 22-а.

          14. Змінити найменування Запорізької загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів №21 Запорізької міської ради Запорізької області на ″Запорізька гімназія №21 Запорізької міської ради″ та тип закладу освіти на ″гімназія″.

          Місцезнаходження: 69021, м. Запоріжжя, вул. Машинна, 117.

          15. Змінити найменування Запорізької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №33 Запорізької міської ради Запорізької області на ″Запорізька гімназія №33 Запорізької міської ради″ та тип закладу освіти на ″гімназія″.

          Місцезнаходження: 69067, м. Запоріжжя, вул. Ніжинська, 40.

          16. Змінити найменування Запорізької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №54 Запорізької міської ради Запорізької області на ″Запорізька гімназія №54 Запорізької міської ради″ та тип закладу освіти на ″гімназія″.

          Місцезнаходження: 69067, м. Запоріжжя, вул. Соснова, 24.

          17. Змінити найменування Запорізької загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів №85 Запорізької міської ради Запорізької області на ″Запорізька гімназія №85 Запорізької міської ради″ та тип закладу освіти на ″гімназія″.

          Місцезнаходження: 69021, м. Запоріжжя, пров. Економічний, 5.

          18. Змінити найменування Запорізького навчально-виховного комплексу ″Гармонія-плюс″ Запорізької міської ради Запорізької області на ″Запорізька початкова школа ″Гармонія-плюс″ Запорізької міської ради″ та тип закладу освіти на ″початкова школа″.

          Місцезнаходження: 69076, м. Запоріжжя, вулиця Новгородська, будинок 26-А.

          19. Змінити найменування Запорізької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 імені Т.Г. Шевченка Запорізької міської ради Запорізької області на ″Запорізька гімназія №1 імені Т.Г. Шевченка Запорізької міської ради″ та тип закладу освіти на ″гімназія″.

          Місцезнаходження: 69095, місто Запоріжжя, вулиця Шкільна, будинок 11.

          20. Змінити найменування Запорізької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3 Запорізької міської ради Запорізької області на ″Запорізька гімназія №3 Запорізької міської ради″ та тип закладу освіти на ″гімназія″.

          Місцезнаходження: 69002, місто Запоріжжя, вулиця Фортечна, будинок 55.

          21. Змінити найменування Запорізької вечірньої школи ІІ-ІІІ ступенів №12 Запорізької міської ради Запорізької області на ″Запорізький ліцей ″Альтернатива″ Запорізької міської ради″ та тип закладу освіти на ″ліцей″.

          Місцезнаходження: 69095, місто Запоріжжя, проспект Соборний, буд. 154-Г.

          22. Змінити найменування Районного навчального центру з допризовної підготовки юнаків на ″Міжшкільний ресурсний центр Олександрівського району міста Запоріжжя Запорізької міської ради″ та тип закладу освіти на ″міжшкільний ресурсний центр″.

          Місцезнаходження: 69002, місто Запоріжжя, вул. Шкільна, будинок 36.

          23. Департаменту освіти і науки Запорізької міської ради розробити та затвердити відповідно до вимог чинного законодавства України статути закладів освіти, зазначених в п. 1-22 цього рішення.

          24. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Пустоварова А.І. та постійну комісію міської ради з гуманітарних питань (Зайцев В.О.).

 

 

Міський голова                                                                     В.В. Буряк