Фільтр сесій міської ради

52 сесія міської ради 26.08.2020: Рішення міської ради

Про присвоєння назв провулків в Комунарському районі міста Запоріжжя

№ 50 від 26.08.2020 Дата оприлюднення 01.09.2020

          Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання протоколу від 10.02.2020 № 15 засідання робочої групи з питань міської топоніміки, враховуючи звернення голови правління садівничого товариства «Комунальник», представника групи громадян, які фактично мешкають в садівничому товаристві, з метою забезпечення можливості оформлення права власності на об’єкти нерухомого майна, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

          1. Присвоїти назви провулкам згідно зі схемою розташування (додається).

          2. Внести зміни до Переліку найменувань урбанонімів на території міста Запоріжжя,  затверджених рішенням Запорізької міської ради від 29.05.2019 № 38, а саме:

 

Найменування урбаноніму

Тип урбаноніму

Район

Вільний

тупик

К

Якірний

провулок

К

 

          3. Доручити управлінню внутрішньої політики, преси та інформації Запорізької міської ради надіслати дане рішення до Державного підприємства «Національні інформаційні системи» Міністерства юстиції України для внесення змін у словник Єдиних та Державних реєстрів.

          4. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мішка С.М. та постійну комісію Запорізької міської ради з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації архітектури та земельних відносин (Чумаченка І.М.).

 

 

Міський голова                                                                                                     В.В.Буряк

Копії документа для завантаження