Фільтр сесій міської ради

52 сесія міської ради 26.08.2020: Рішення міської ради

Про порядок голосування за проєкти Громадського бюджету у місті Запоріжжі у 2020 році

№ 42 від 26.08.2020 Дата оприлюднення 01.09.2020

            У зв’язку із епідеміологічною ситуацією в Україні, що склалась внаслідок розповсюдження на території держави та зокрема м.Запоріжжя коронавірусу СОVID-2019, враховуючи обмеженість доступу до адміністративних будівель, Запорізька  міська  рада

ВИРІШИЛА:

            1. У 2020 році голосування, підрахунок голосів та оприлюднення матеріалів щодо проєктів, поданих  до участі у конкурсі «Громадський бюджет міста Запоріжжя у 2020 році» провести виключно шляхом електронного голосування.

            2. Затвердити на 2020 рік пункт 5.2 розділу 5  «Порядок голосування та підрахунок його результатів» в наступній редакції:

            Голосування проводиться:

            - на офіційному порталі Запорізької міської влади в розділі «Громадський бюджет» через спосіб верифікації громадян через українські банки для надання адміністративних послуг через інтернет BankID;

            - на офіційному порталі Запорізької міської влади в розділі «Громадський бюджет» із застосуванням сертифікатів ключів електронного цифрового підпису;

            - через термінали самообслуговування (ТСО) АТ КБ «ПриватБанк» (за наявності технічної можливості).

            3. Затвердити на 2020 рік пункт 5.5. розділу 5 «Порядок голосування та підрахунок його результатів» в наступній редакції:

            Особа може проголосувати за два проекти: один малий, вартість реалізації якого не перевищує 400 тис.грн., та один великий, вартість якого не перевищує 1 млн.грн. Вона має право зробити це виключно шляхом електронного голосування, визначеного у п.5.2.

            4. Всі інші умови проведення діють відповідно до Положення про Громадський бюджет у місті Запоріжжі, яке затверджено рішенням Запорізької міської ради від 25.05.2016 №23 «Про запровадження Громадського бюджету м.Запоріжжя» (зі змінами).

            5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Малиш В.І. та постійну комісію Запорізької міської ради з питань соціального та економічного розвитку, бюджету і фінансів (Божко Р.А.).

 

 

 

Міський голова                                                                           В.В.Буряк