Фільтр сесій міської ради

52 сесія міської ради 26.08.2020: Рішення міської ради

Про надання згоди на прийняття до комунальної власності територіальної громади м.Запоріжжя квартири №5 по вул.Сергія Синенка, 81а від ПРИВАТНО-ГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА “УКРГІДРОЕНЕРГО”

№ 47 від 26.08.2020 Дата оприлюднення 01.09.2020

         Керуючись законами України “Про місцеве самоврядування в Україні”, “Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності”, розглянувши звернення та документи, надані філією “Дніпровська ГЕС” ПрАТ “УКРГІДРОЕНЕРГО” та враховуючи пропозиції комунального підприємства “Наше місто” Запорізької міської ради та департаменту з управління житлово-комунальним господарством Запорізької міської ради, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

          1. Надати згоду на прийняття до комунальної власності територіальної громади м.Запоріжжя квартири №5 по вул.Сергія Синенка,81а загальною площею 36,41 кв.м, житловою площею 19,7 кв.м від ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА“УКРГІДРОЕНЕРГО”.

         2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступ-ника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мішка С.М., заступника міського голови з питань  діяльності виконавчих органів ради Гординського В.Г. та  постійну  комісію з питань комунальної власності,  ресурсів,  приватизації, архітектури та земельних відносин /Чумаченко І.М./.

 

 

Міський голова                                                                     В.В.Буряк