Фільтр сесій міської ради

52 сесія міської ради 26.08.2020: Рішення міської ради

Про внесення змін до Положення про систему відеоспостереження міста Запоріжжя, затвердженого рішенням Запорізької міської ради від 27.03.2019 №23 «Про затвердження Положення про систему відеоспостереження міста Запоріжжя»

№ 48 від 26.08.2020 Дата оприлюднення 01.09.2020

          Відповідно до статті 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 4 Закону України «Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах», рішення Запорізької міської ради від 21.12.2016 №30 «Про затвердження міської цільової програми «Безпечне місто Запоріжжя» (зі змінами), з метою вдосконалення визначеного порядку використання та функціонування системи відеоспостереження міста Запоріжжя, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

          1. Внести зміни до Положення про систему відеоспостереження міста Запоріжжя, виклавши пункт 8.1 в наступній редакції:

          Пріоритетний рівень доступу до інформації в Системі надається користувачам у Системі з особливим статусом, а саме правоохоронним та спеціальним органам, на підставі мотивованого письмового звернення за підписом керівника такого органу (його територіального відділення).

          2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на керуючого справами виконавчого комітету Запорізької міської ради Омельяновича Р.А. та постійну комісію з питань життєзабезпечення міста (Адаманов О.Ф.).

 

 

Міський голова                                                            В.В. Буряк