Фільтр сесій міської ради

52 сесія міської ради 26.08.2020: Рішення міської ради

Про надання дозволу комунальному підприємству «Міський футбольний клуб «Металург» на відкриття невідновлювальної кредитної лінії

№ 59 від 26.08.2020 Дата оприлюднення 02.09.2020

            Керуючись Цивільним кодексом України, Законами України "Про місцеве самоврядування України", з метою дотримання вимог регламенту проведення футбольних матчів UEFA, приведення у відповідність системи електроосвітлення футбольного поля стадіону «Славутич Арена», Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

            1. Надати згоду комунальному підприємству «Міський футбольний клуб «Металург» на відкриття невідновлювальної кредитної лінії обсягом до 1 000 000,00 гривень, строком на 17 місяців з пільговим періодом повернення коштів не менше 6 місяців та відсотковою ставкою, що не перевищує 15% річних (щомісячна сплата), із забезпеченням у вигляді майнових прав на виручку по господарських договорах підприємства.

            2. Дозволити директору комунального підприємства «Міський футбольний клуб «Металург» або особі, яка тимчасово виконує його обов’язки, укладати (підписувати) кредитний договір та зміни до нього відповідно до умов, визначених у пункті 1 даного рішення.

            3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Пустоварова А.І., голову постійної комісії Запорізької міської ради з питань соціального та економічного розвитку, бюджету і фінансів Божка Р.А.

 

 

Міський голова                                                                     В.В.Буряк