Фільтр сесій міської ради

52 сесія міської ради 26.08.2020: Рішення міської ради

Про надання дозволу Запорізькому комунальному підприємству міського електротранспорту "Запоріжелектротранс" на відкриття Генеральної угоди для кредитування під заставу (іпотеку) об'єктів права комунальної власності територіальної громади м.Запоріжжя

№ 60 від 26.08.2020 Дата оприлюднення 02.09.2020

             Керуючись Цивільним кодексом України, Законами України "Про місцеве самоврядування України", "Про заставу", "Про іпотеку", з метою зменшення навантаження на бюджет міста шляхом дострокового виконання умов договору лізингу на придбання нових тролейбусів, залучення кредитних ресурсів на оновлення парку електротранспорту, проведення реконструкції частини території тролейбусного парку по вул.Складській,13 і будівництва контактної мережі тролейбусу по вул.Істоміна від розворотного кільця тролейбусу до вул.Буревісників, а також забезпечення належної роботи підприємства, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

             1. Надати згоду Запорізькому комунальному підприємству міського електротранспорту "Запоріжелектротранс" на відкриття Генеральної угоди для кредитування обсягом до 45 000 000,00 гривень, строком на три роки з пільговим періодом повернення коштів не менше 6 місяців та відсотковою ставкою, що не перевищує 13 % річних (щомісячна сплата), під заставу рухомого майна та іпотеку об'єктів права комунальної власності територіальної громади м. Запоріжжя згідно з додатком до даного рішення, за вартістю, визначеною шляхом незалежної оцінки.

             2. Дозволити генеральному директору Запорізького комунального підприємства міського електротранспорту "Запоріжелектротранс" або особі, яка тимчасово виконує його обов’язки, укладати (підписувати) Генеральну угоду для кредитування, зміни до неї відповідно до умов, визначених у пункті 1 даного рішення та договори застави рухомого майна, іпотечні договори на відповідні об'єкти та зміни до них.

             З. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мішка С.М., голову постійної комісії Запорізької міської ради з питань соціального та економічного розвитку, бюджету і фінансів Божка Р.А.

 

 

Міський голова                                                                     В.В.Буряк

Копії документа для завантаження