Фільтр сесій міської ради

24 сесія міської ради 20.12.2017: Рішення міської ради

Про внесення змін до рішення Запорізької міської ради від 31.01.2014 №22 «Про затвердження Програми раціонального використання території та комплексного містобудівного розвитку міста Запоріжжя» зі змінами

№ 36 від 20.12.2017 Дата оприлюднення 10.01.2018

         Керуючись Бюджетним кодексом України, законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про регулювання містобудівної діяльності» та з метою реалізації повноважень виконавчих органів міської ради в галузі містобудування та архітектури на території міста, координації діяльності суб’єктів містобудування щодо раціонального використання території та комплексного містобудівного розвитку міста, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

         1. Внести зміни до рішення Запорізької міської ради від 31.01.2014 №22 «Про затвердження Програми раціонального використання території та комплексного містобудівного розвитку міста Запоріжжя» зі змінами.

         2. Викласти Програму раціонального використання території та комплексного містобудівного розвитку міста Запоріжжя в новій редакції (додається).

         3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради  Мішка С.М. та постійну комісію міської ради з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації та земельних відносин (Чумаченко І.М.). 

 

 

Міський голова                                                                     В.В.Буряк

Копії документа для завантаження