Фільтр сесій міської ради

25 сесія міської ради 31.01.2018, 07.02.2018: Рішення міської ради

Про затвердження порядку погодження та затвердження проекту розподілу території мікрорайону (кварталу) для попереднього визначення площ прибудинкових територій багатоквартирних будинків м.Запоріжжя для утримання, благоустрою та прибирання

№ 9 від 07.02.2018 Дата оприлюднення 27.02.2018

          З метою забезпечення умов для впровадження Закону України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку», врегулювання питань по визначенню площ прибудинкових територій багатоповерхових житлових будинків м.Запоріжжя для їх утримання, благоустрою та прибирання співвласниками багатоквартирних будинків та управляючими компаніями, керуючись ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

          1. Затвердити порядок погодження та затвердження проекту розподілу території мікрорайону (кварталу) для попереднього визначення площ прибудинкових територій багатоквартирних будинків м.Запоріжжя для утримання, благоустрою та прибирання (додається).

          2.  Замовником розроблення  проекту розподілу території мікрорайону (кварталу) для попереднього визначення площ прибудинкових територій багатоквартирних будинків визначити департамент архітектури та містобудування Запорізької міської ради.

          3. Доручити департаменту архітектури та містобудування Запорізької міської ради:

          3.1. Організувати розроблення проектів розподілу території мікрорайону (кварталу) для попереднього визначення площ прибудинкових територій багатоквартирних будинків в межах бюджетного фінансування, згідно до вимог національного стандарту ДСТУ-Н Б Б.2.2-9:2013 «Настанова щодо розподілу територій мікрорайонів (кварталів) для визначення прибудинкових територій багатоквартирної забудови».

          3.2.  Погоджувати матеріали проектів розподілу території мікрорайону (кварталу) для попереднього визначення площ прибудинкових територій багатоквартирних будинків після  отримання результатів громадських слухань.

          4. Доручити виконавчому комітету Запорізької міської ради розглядати та приймати рішення про затвердження проектів розподілу території мікрорайону (кварталу) для попереднього визначення площ прибудинкових територій багатоквартирних будинків за поданням департаменту архітектури та містобудування Запорізької міської ради, після погодження з постійною комісією з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин.

          5. Фінансування розроблення проектів розподілу території мікрорайону (кварталу) для попереднього визначення площ прибудинкових територій багатоквартирних будинків для утримання, благоустрою та прибирання здійснюється за рахунок коштів місцевого бюджету або інших коштів не заборонених законом.

          6. Ініціювання питань щодо розроблення проектів розподілу території мікрорайону (кварталу) для попереднього визначення площ прибудинкових територій багатоквартирних будинків для утримання, благоустрою та прибирання можуть здійснювати підприємства, організації, які утримують та обслуговують житловий фонд, об’єднання співвласників багатоквартирних будинків, житлово-будівельні кооперативи або інші юридичні чи фізичні особи, які за дорученням власника виконують функції з управління будинком.

          7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мішка С.М. та постійну депутатську комісію з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин (Чумаченко І.М.)

 

 

Міський голова                                                                    В.В. Буряк

Копії документа для завантаження