Фільтр сесій міської ради

29 сесія міської ради 30.05.2018: Рішення міської ради

Про створення комунального закладу «Центр  соціальної підтримки дітей та сімей «Затишна домівка» Запорізької міської ради

№ 32 від 30.05.2018 Дата оприлюднення 01.06.2018

          Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», Постановою Кабінету Міністрів України від 16.11.2016 №834 «Про затвердження примірного положення про центр соціальної підтримки дітей та сімей»,  відповідно до якої затверджено примірне положення про центр соціальної підтримки дітей та сімей, з метою забезпечення прав дітей та сімей з дітьми, які перебувають у складних життєвих обставинах, запобігання соціальному сирітству, сприяння розвитку і зміцненню сім’ї, покращенню соціального благополуччя дітей та сімей з дітьми, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

          1. Створити комунальний заклад «Центр соціальної підтримки дітей та сімей «Затишна домівка» Запорізької міської ради.

          2. Затвердити Положення про комунальний заклад «Центр соціальної підтримки дітей та сімей «Затишна домівка» Запорізької міської ради (додається).

          3. Надати повноваження службі (управлінню) у справах дітей Запорізької міської ради затверджувати кошторис, структуру та штатний розпис комунального закладу «Центр соціальної підтримки дітей та сімей «Затишна домівка» Запорізької міської ради та зміни до нього.

          5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Пустоварова А.І. та постійну комісію міської ради з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення (Маляренко А.Є.).

 

 

Міський голова                                                                     В.В. Буряк

Копії документа для завантаження