Фільтр сесій міської ради

31 сесія міської ради 29.08.2018: Рішення міської ради

Про присвоєння та зміни поштових адрес об’єктам нерухомого майна в м.Запоріжжя і затвердження Положення про департамент реєстраційних послуг Запорізької міської ради

№ 50 від 29.08.2018 Дата оприлюднення 04.09.2018

          Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про звернення громадян», «Про державну реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань», з метою встановлення на території міста Запоріжжя єдиного функціонального механізму присвоєння та зміни поштових адрес об'єктам нерухомого майна, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

          1. Доручити департаменту реєстраційних послуг Запорізької міської ради присвоювати та змінювати поштові адреси об`єктам нерухомого майна в м.Запоріжжя.

          2. Затвердити Порядок присвоєння та зміни поштових адрес об’єктам нерухомого майна в м.Запоріжжя (додається).

          3. Затвердити Положення про департамент реєстраційних послуг Запорізької міської ради в новій редакції (додається).

          4. Рішення Запорізької міської ради від 05.09.2012 №50 «Про присвоєння та зміни поштових адрес об'єктам нерухомого майна та об’єктам незавершеного будівництва в місті Запоріжжі», від 28.11.2012 №61 «Про присвоєння та зміни поштових адрес об'єктам нерухомого майна та об’єктам незавершеного будівництва в місті Запоріжжі», від 10.06.2015 №46 «Про внесення доповнень до рішення Запорізької міської ради від 28.11.2012 №61 «Про присвоєння та зміни поштових адрес об'єктам нерухомого майна та об’єктам незавершеного будівництва в місті Запоріжжі» вважати такими, що втратил, чинність.

          5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на керуючого справами виконкому ради Омельяновича Р.А. та постійну комісію міської ради з питань депутатської діяльності, регламенту, законності, правопорядку та запобігання корупції (Согорін А.А.).

 

Міський голова                                                                     В.В.Буряк

 

 

Копії документа для завантаження