Фільтр сесій міської ради

31 сесія міської ради 29.08.2018: Рішення міської ради

Про погодження надання в заставу майнових прав

№ 44 від 29.08.2018 Дата оприлюднення 04.09.2018

            Керуючись Цивільним кодексом України, Законами України «Про місцеве самоврядування України», «Про заставу», рішенням Запорізької міської ради від 30.01.2013 №20 «Про затвердження міської цільової програми «Забезпечення належної та безперебійної роботи комунального підприємства «Міжнародний аеропорт Запоріжжя» (зі змінами), з метою забезпечення подальшого сталого розвитку підприємства, поліпшення транспортної інфраструктури міста та регіону, а також забезпечення будівництва пасажирського терміналу в обумовлені договором терміни, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

            1. Уповноважити комунальне підприємство «Міжнародний аеропорт Запоріжжя» надати відповідне погодження  про передачу банківській установі в заставу майнових прав товариства з обмеженою відповідальність «Альтіс – Констракшн» - майбутніх платежів, право на які з'явиться після належним чином виконаних та оформлених робіт за договором підряду від 14.11.2017 №73, укладеного між комунальним підприємством «Міжнародний аеропорт Запоріжжя» та товариством з обмеженою відповідальністю «Альтіс – Констракшн».

            2. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мішка С.М. та постійну комісію з питань життєзабезпечення міста (Адаманов О.Ф.).

 

 

Міський голова                                                                      В.В.Буряк