Фільтр сесій міської ради

31 сесія міської ради 29.08.2018: Рішення міської ради

Про нарахування та відшкодування пільг на управління багатоквартирним будинком

№ 53 від 29.08.2018 Дата оприлюднення 04.09.2018

         Керуючись ст.102 Бюджетного кодексу України та Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

         1. Доручити управлінням соціального захисту населення Запорізької міської ради здійснювати за рахунок субвенції з державного бюджету на надання пільг та житлових субсидій населенню на оплату електроенергії, природного газу, послуг тепло-, водопостачання і водовідведення, квартирної плати, (утримання будинків і споруд та прибудинкових територій), управління багатоквартирним будинком, вивезення побутового сміття та рідких нечистот:

         1.1. Відшкодування пільг на оплату послуги з управління багатоквартирним будинком з 1 січня 2018 року.         

         1.2. Нарахування та відшкодування пільг на покриття витрат на управління багатоквартирним будинком з 1 липня 2018 року.

         2. Кошти, нараховані та отримані за період з 01.01.2018 по 31.07.2018 за надання пільг на оплату послуги з управління багатоквартирним будинком, в межах соціальних нормативів, затверджених постановою  Кабінету Міністрів України від 6 серпня 2014 року №409 (зі змінами), повернути до бюджету міста.

         3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Бородая О.М., Малиш В.І., Пустоварова А.І., на постійну комісію з питань соціального та економічного розвитку, бюджету і фінансів (Божко Р.А.) та на постійну комісію з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення (Маляренко А.Є.).

 

 

Міський голова                                                                    В.В.Буряк