Фільтр сесій міської ради

31 сесія міської ради 29.08.2018: Рішення міської ради

Про внесення змін до рішення Запорізької міської ради від 27.03.2013 № 15 «Про визначення пропорцій розподілу орендної плати між місцевим бюджетом, орендодавцями та балансоутримувачами об’єктів права комунальної власності» (зі змінами)

№ 37 від 29.08.2018 Дата оприлюднення 04.09.2018

         Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Цивільним та Господарським кодексами України, враховуючи звернення комунального підприємства «Виробниче ремонтно – експлуатаційне житлове об’єднання № 7» Запорізької міської ради, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

         1. Внести зміни до рішення Запорізької міської ради від 27.03.2013 №15 «Про визначення пропорцій розподілу орендної плати між місцевим бюджетом, орендодавцями та балансоутримувачами об'єктів права комунальної власності» (зі змінами), виклавши додаток до нього в новій редакції (додається).

         2. Зобов’язати комунальне підприємство «Виробниче ремонтно – експлуатаційне житлове об’єднання № 7» Запорізької міської ради, яке є балансоутримувачем орендованого майна, здійснити підготовку проектів відповідних додаткових угод до чинних договорів оренди та заходи щодо їх підписання з дати оприлюднення цього рішення.

         3. Встановити, що орендна плата сплачується орендарями відповідно до цього рішення з 01.10.2018.

         4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради  Мішка С.М., заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Бородая О.М., постійну комісію з питань соціального та економічного розвитку, бюджету та фінансів (Божко Р.А.), постійну комісію з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин (Чумаченко І.М.).

 

 

Міський голова                                                                     В.В.Буряк

Копії документа для завантаження