Фільтр сесій міської ради

31 сесія міської ради 29.08.2018: Рішення міської ради

Про прийняття до комунальної власності територіальної громади м.Запоріжжя об'єктів комунальної інфраструктури від товариства з обмеженою відповідальністю “Запорізька міська енергетична компанія” та подальше їх використання

№ 31 від 29.08.2018 Дата оприлюднення 04.09.2018

          Керуючись ст.ст.26,59,60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.42 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, ст.319 Цивільного кодексу України, ст.136 Господарського кодексу України, розглянувши звернення ліквідатора товариства з обмеженою відповідальністю “Запорізька міська енергетична компанія” арбітражного керуючого Коршуна В.В., враховуючи лист КОНЦЕРНУ “МІСЬКІ ТЕПЛОВІ МЕРЕЖІ” та висновок департаменту з управління житлово-комунальним господарством Запорізької міської ради, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

          1. Прийняти до комунальної власності територіальної громади м.Запоріжжя майно від товариства з обмеженою відповідальністю “Запорізька міська енергетична компанія” згідно з додатком.

          2. Закріпити майно, зазначене в додатку до цього рішення, на праві господарського відання за КОНЦЕРНОМ “МІСЬКІ ТЕПЛОВІ МЕРЕЖІ”.

          3. Департаменту комунальної власності та приватизації Запорізької міської ради, департаменту з управління житлово-комунальним господарством Запорізької міської ради, КОНЦЕРНУ “МІСЬКІ ТЕПЛОВІ МЕРЕЖІ” здійснити передбачені чинним законодавством заходи щодо прийняття до комунальної власності територіальної громади м.Запоріжжя майна, зазначеного в додатку до рішення та закріплення його на праві господарського відання за останнім.

          4. КОНЦЕРНУ “МІСЬКІ ТЕПЛОВІ МЕРЕЖІ” здійснити заходи щодо проведення державної реєстрації права комунальної власності на об’єкти нерухомості, зазначені в додатку до рішення, за територіальною громадою м.Запоріжжя в особі Запорізької міської ради.

          5. Зобов’язати КОНЦЕРН “МІСЬКІ ТЕПЛОВІ МЕРЕЖІ” надати до департаменту комунальної власності та приватизації Запорізької міської ради інформацію про виконання п.4 цього рішення.

          6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мішка С.М., заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Бородая О.М. та постійну комісію з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин /Чумаченко І.М./.

 

 

Міський голова                                                                     В.В.Буряк

Копії документа для завантаження