Фільтр сесій міської ради

31 сесія міської ради 29.08.2018: Рішення міської ради

Про створення постійно діючої комісії з розгляду питань щодо визначення місць розташування контейнерних майданчиків, встановлення і перенесення контейнерів та контейнерних майданчиків для збору твердих побутових відходів на території міста Запоріжжя

№ 54 від 29.08.2018 Дата оприлюднення 06.09.2018

    З метою покращення санітарного стану міста Запоріжжя, впорядкування місць розташування контейнерних майданчиків, встановлення і перенесення контейнерів та контейнерних майданчиків для збору твердих побутових відходів (надалі ТПВ) на території міста Запоріжжя, відповідно до Державних санітарних норм та правил утримання територій населених місць, затвердженими Наказом Міністерства охорони здоров'я України від 17.03.2011 року № 145, відповідно до пункту «е» статті 21 Закону України «Про відходи», Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Створити постійно діючу комісію з питань щодо визначення місць розташування контейнерних майданчиків, встановлення і перенесення контейнерів та контейнерних майданчиків для збору ТПВ на території міста Запоріжжя.

  2. Затвердити Положення про постійно діючу комісію з питань щодо визначення місць розташування контейнерних майданчиків для збору ТПВ на території міста Запоріжжя (додається) та формою акту визначення місця розташування контейнерного майданчика для збору ТПВ (додаток).

   3. Комісії приступити до роботи 17.09.2018.

   4. Склад комісії визначається розпорядженням міського голови.

   5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Бородая О.М. та на постійну комісію з питань життєзабезпечення міста (Адаманов О.Ф.).

 

 

Міський голова                                                                         В.В.Буряк

Копії документа для завантаження