Фільтр сесій міської ради

27 сесія міської ради 28.03.2018: Рішення міської ради

Про внесення змін до рішення міської ради від 21.12.2016 №30 «Про затвердження міської цільової програми «Безпечне місто Запоріжжя»

№ 54 від 28.03.2018 Дата оприлюднення 03.04.2018

          Керуючись Конституцією України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про транспорт», «Про автомобільний транспорт», «Про дорожній рух», Бюджетним кодексом України, Кодексом про адміністративні правопорушення, Кримінальним та Цивільним Кодексами України, з метою забезпечення загального рівня безпеки у м.Запоріжжі, забезпечення безпеки руху та підвищення ефективності всіх галузей міського господарства м. Запоріжжя, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

          1. Внести зміни до рішення міської ради від 21.12.2016 №30 «Про затвердження міської цільової програми «Безпечне місто Запоріжжя», виклавши додатки 1 та 3 до міської цільової програми «Безпечне місто Запоріжжя» в новій редакції (додається).

          2. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мішка С.М. та постійну комісію з питань життєзабезпечення міста (Адаманов О.Ф.).

 

 

Міський голова                                                                      В.В.Буряк

 

Копії документа для завантаження