Фільтр сесій міської ради

27 сесія міської ради 28.03.2018: Рішення міської ради

Про внесення змін до Порядку надання права безкоштовного проїзду в трамваях, тролейбусах та автобусах Запорізького комунального підприємства міського електротранспорту «Запоріжелектротранс» одному з батьків багатодітної сім’ї, затвердженого рішенням Запорізької міської ради від 18.05.2011 №43 (зі змінами)

№ 58 від 28.03.2018 Дата оприлюднення 03.04.2018

         Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

         1. Внести зміни до пункту 4 Порядку надання права безкоштовного проїзду в трамваях, тролейбусах та автобусах Запорізького комунального підприємства міського електротранспорту «Запоріжелектротранс» одному з батьків багатодітної сім’ї, затвердженого рішенням міської ради від 18.05.2011 №43 (зі змінами), а саме:

         замість слів «Управління праці та соціального захисту населення Запорізької міської ради по районах міста» слід читати «Управління соціального захисту населення Запорізької міської ради по районах».

         2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Пустоварова А.І. та на постійну комісію з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення (Маляренко А.Є.).

 

 

Міський голова                                                                     В.В.Буряк