Фільтр сесій міської ради

27 сесія міської ради 28.03.2018: Рішення міської ради

Про створення комунального закладу «Палац культури «Молодіжний»

№ 59 від 28.03.2018 Дата оприлюднення 04.04.2018

          Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про культуру», Цивільним, Господарським кодексами України, з метою задоволення культурних потреб громадян, забезпечення умов для самодіяльної творчої ініціативи, духовного розвитку і організації дозвілля, створення необхідних умов для функціонування та розвитку системи закладів культури відповідно до потреб населення м.Запоріжжя Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

          1. Створити комунальний заклад «Палац культури «Молодіжний».

          Місцезнаходження комунального закладу «Палац культури «Молодіж-ний»: 69067, м. Запоріжжя, вулиця Лізи Чайкіної, буд. 53.

          2. Затвердити Статут комунального закладу «Палац культури «Молодіж-ний» (додається).

          3. Визнати департамент культури і туризму Запорізької міської ради органом управління комунального закладу «Палац культури «Молодіжний».

          4. Департаменту культури і туризму Запорізької міської ради:

          4.1. Здійснити заходи щодо проведення державної реєстрації комунального закладу «Палац культури «Молодіжний» відповідно до чинного законодавства.

          4.2. Включити комунальний заклад «Палац культури «Молодіжний» до мережі розпорядників нижнього рівня та одержувачів коштів бюджету міста Запоріжжя.

          5. Включити комунальний заклад «Палац культури «Молодіжний» до переліку закладів культури, що складають базову мережу закладів культури міста Запоріжжя.

          6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на голову постійної комісії міської ради з питань освіти, науки, культури, спорту, молоді та туризму Зайцева В.О. та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Пустоварова А.І.

 

 

Міський голова                                                                    В.В. Буряк

Копії документа для завантаження