Фільтр сесій міської ради

5 сесія міської ради 31.03.2021, 23.04.2021: Рішення міської ради

Про затвердження міської цільової програми «Забезпечення належної та безперебійної роботи з перевезення річковим транспортом до садово-городніх товариств мешканців м.Запоріжжя»

№ 68 від 23.04.2021 Дата оприлюднення 05.05.2021

           Керуючись Бюджетним кодексом України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи», «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», «Про охорону дитинства», «Про статус ветеранів військової служби, ветеранів органів внутрішніх справ, ветеранів Національної поліції і деяких інших осіб та їх соціальний захист», «Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей», «Про основи соціальної захищеності осіб з інвалідністю в Україні», «Про реабілітацію жертв політичних репресій на Україні», «Про поліпшення виховання, навчання, соціального захисту та матеріального забезпечення дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування», постановами Кабінету Міністрів України від 17.05.1993 №354 «Про безоплатний проїзд пенсіонерів на транспорті загального користування», від 16.08.1994 №555 «Про поширення чинності постанови Кабінету Міністрів України від 17.05.1993 №354», Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

           1. Затвердити міську цільову програму «Забезпечення належної та безперебійної роботи з перевезення річковим транспортом до садово-городніх товариств мешканців м. Запоріжжя» та додатки до неї (додаються).

           2. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради П’ятницького А.В. та постійну комісію з питань життєзабезпечення міста.

 

Міський голова                                                                     В.В.Буряк

 

Копії документа для завантаження