Фільтр сесій міської ради

5 сесія міської ради 31.03.2021, 23.04.2021: Рішення міської ради

Про реалізацію проєкту «Комплексний проєкт з термомодернізації бюджетних будівель м.Запоріжжя»

№ 84 від 23.04.2021 Дата оприлюднення 06.05.2021

           Керуючись Конституцією України, Бюджетним кодексом України, законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про ратифікацію Фінансової угоди (проєкт «Програма розвитку муніципальної інфраструктури України») між Україною та Європейським інвестиційним банком», Угодою про передачу коштів позики від 04.11.2019 №13010-05/181 між Міністерством фінансів України, Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України та Запорізькою міською радою (далі – Угода про передачу коштів позики), Операційним посібником Програми, враховуючи рішення Запорізької міської ради від 30.11.2016 №85 «Про участь міської ради у проєкті «Програма розвитку муніципальної інфраструктури України» та від 29.05.2019 №31 «Про здійснення місцевого запозичення для фінансування проєкту «Комплексний проєкт з термомодернізації бюджетних будівель м. Запоріжжя», з метою реалізації проєкту «Комплексний проєкт з термомодернізації бюджетних будівель м. Запоріжжя», Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

           1. Уповноважити міського голову Буряка Володимира Вікторовича, а у разі його відсутності, першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради П’ятницького Андрія Васильовича, підписувати від імені Запорізької міської ради, як Кінцевого бенефіціара за проєктом «Комплексний проєкт з термомодернізації бюджетних будівель м. Запоріжжя» (далі – Проєкт) необхідні контракти/договори/угоди для забезпечення реалізації Проєкту відповідно до Угоди про передачу коштів позики.

           2. Уповноважити департамент економічного розвитку Запорізької міської ради (Новак Н.В.) від імені Запорізької міської ради виконувати функції замовника в рамках реалізації Проєкту відповідно до Угоди про передачу коштів позики.

           3. Уповноважити директора департаменту економічного розвитку Запорізької міської ради Новак Наталію Володимирівну, або особу, яка виконує її обов’язки відповідно до розпорядження міського голови, від імені Запорізької міської ради підписувати необхідні контракти/договори/угоди, готувати, підписувати та направляти усі необхідні документи, вживати організаційно-правові дії для забезпечення реалізації Проєкту відповідно до Угоди про передачу коштів позики.

           4. Уповноважити департамент фінансової та бюджетної політики Запорізької міської ради (Вагіс О.А.), упродовж терміну дії Угоди про передачу коштів позики, планувати в бюджеті міста видатки на виконання зобов’язань, здійснювати витрати, пов’язані з поверненням основної суми позики, відсотків та інших сум, що підлягають сплаті згідно умов цієї Угоди.

           5. Установити, що уповноваження департаменту економічного розвитку Запорізької міської ради та департаменту фінансової та бюджетної політики Запорізької міської ради на здійснення дій, передбачених цим рішенням, не є передачею прав та обов’язків за Угодою про передачу коштів позики, всі права і обов’язки за якою залишаються за Запорізькою міською радою.

           6. Зобов’язати департамент освіти і науки Запорізької міської ради (Романчук С.Ю.) та департамент охорони здоров’я Запорізької міської ради (Ушакова В.В.), готувати та надавати замовнику необхідні документи для реалізації Проєкту, погоджувати технічні завдання та надавати їх замовнику у визначені строки, а також зобов’язати здійснювати всі заходи, які необхідні для реалізації Проєкту.

           7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради  П’ятницького А.В., заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Пустоварова А.І. та голову постійної комісії Запорізької міської ради з питань соціального та економічного розвитку, бюджету і фінансів Корольова О.М.

 

Міський голова                                                                               В.В. Буряк