Фільтр сесій міської ради

5 сесія міської ради 31.03.2021, 23.04.2021: Рішення міської ради

Про зміну розміру нарахувань населенню за теплову енергію

№ 72 від 23.04.2021 Дата оприлюднення 06.05.2021

             Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», меморандумом про взаєморозуміння щодо врегулювання проблемних питань у сфері централізованого постачання теплової енергії та постачання гарячої води від 09.02.2021року між Кабінетом Міністрів України в особі Міністра розвитку громад та територій України та першого заступника Міністра енергетики України, Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, НАК «Нафтогаз України» і Всеукраїнською асоціацією органів місцевого самоврядування «Асоціація міст України» (далі – Асоціація міст України), у зв’язку із зміною тарифів на теплову енергію, що обумовлено зміною цін на енергоносії, з метою усунення дискримінаційних умов та забезпечення захисту прав споживачів, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

             1. Затвердити рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 24.02.2021 №75 «Про зміну розміру нарахувань населенню за теплову енергію».

             2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гординського В.Г. та на постійну комісію міської ради з питань життєзабезпечення міста (Басов О.Ю.).

 

 

Міський голова                                                                     В.В. Буряк