Фільтр сесій міської ради

5 сесія міської ради 31.03.2021, 23.04.2021: Рішення міської ради

Про затвердження складу та Положення про тендерний комітет Запорізької міської ради для реалізації проєкту «Комплексний проєкт з термомодернізації бюджетних будівель м.Запоріжжя», який фінансується за рахунок коштів Європейського інвестиційного банку в рамках Програми розвитку муніципальної інфраструктури України

№ 85 від 23.04.2021 Дата оприлюднення 06.05.2021

             Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Фінансовою угодою між Україною та Європейським інвестиційним банком  від 23.07.2015, яку ратифіковано Законом України від 03.02.2016 №975-VІІІ, Посібником по закупівлям в рамках Програми розвитку муніципальної інфраструктури України та рішенням міської ради від 26.02.2020 №55 «Про затвердження Угоди про передачу коштів позики між Міністерством фінансів України, Міністерством розвитку громад та територій України та Запорізькою міською радою в рамках проєкту «Комплексний проєкт з термомодернізації бюджетних будівель м. Запоріжжя», з метою належної організації та проведення закупівель товарів, робіт і послуг за правилами проведення закупівель відповідно до вимог Європейського інвестиційного банку для реалізації проєкту «Комплексний проєкт з термомодернізації бюджетних будівель м. Запоріжжя», Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

             1. Затвердити склад тендерного комітету Запорізької міської ради для реалізації проєкту «Комплексний проєкт з термомодернізації бюджетних будівель м. Запоріжжя», який фінансується за рахунок коштів Європейського інвестиційного банку в рамках Програми розвитку муніципальної інфраструктури України (додається).

             2. Затвердити Положення про тендерний комітет Запорізької міської ради для реалізації проєкту «Комплексний проєкт з термомодернізації бюджетних будівель м. Запоріжжя», який фінансується за рахунок коштів Європейського інвестиційного банку в рамках Програми розвитку муніципальної інфраструктури України» (додається).

             3 Делегувати виконавчому комітету Запорізької міської ради повноваження щодо внесення змін до складу тендерного комітету Запорізької міської ради для реалізації проєкту «Комплексний проєкт з термомодернізації бюджетних будівель м. Запоріжжя», який фінансується за рахунок коштів Європейського інвестиційного банку в рамках Програми розвитку муніципальної інфраструктури України.

             4. Вважати таким, що втратило чинність рішення міської ради від 30.09.2020 №40 «Про затвердження Положення про тендерний комітет Запорізької міської ради для реалізації проєкту «Комплексний проєкт термомодернізації бюджетних будівель м. Запоріжжя», який фінансується за рахунок коштів Європейського інвестиційного банку в рамках Програми розвитку муніципальної інфраструктури України».

             5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради П’ятницького А.В., заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Пустоварова А.І. та постійну комісію з питань соціального та економічного розвитку, бюджету і фінансів Запорізької міської ради (Корольов О.М.).

 

Міський голова                                                                     В.В.Буряк

Копії документа для завантаження