Фільтр сесій міської ради

5 сесія міської ради 31.03.2021, 23.04.2021: Рішення міської ради

Про затвердження Положень про проведення конкурсу на посади директорів та педагогічних працівників інклюзивно–ресурсних центрів міста Запоріжжя департаменту освіти і науки Запорізької міської ради

№ 79 від 23.04.2021 Дата оприлюднення 07.05.2021

          Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання пункту 45 Положення про інклюзивно-ресурсний центр, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 12 липня 2017 року № 545, наказу Міністерства освіти і науки України від 03 жовтня 2018 року № 1051 «Про затвердження примірних положень про проведення конкурсу на посаду директора та педагогічних працівників інклюзивно-ресурсного центру», рішення Запорізької міської ради «Про створення інклюзивно-ресурсних центрів», з метою забезпечення процедури призначення директорів та педагогічних працівників інклюзивно-ресурсних центрів шляхом проведення конкурсного відбору Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

          1. Затвердити Положення про проведення конкурсу на посади директорів «Інклюзивно – ресурсних центрів міста Запоріжжя департаменту освіти і науки Запорізької міської ради » (додається).

          2. Затвердити Положення про проведення конкурсу на посади педагогічних працівників «Інклюзивно – ресурсних центрів міста Запоріжжя департаменту освіти і науки Запорізької міської ради» (додається).

          3. Доручити департаменту освіти і науки Запорізької міської ради здійснювати необхідні заходи щодо організації та проведення конкурсного відбору, а також роботи конкурсної комісії з призначення на посади директорів, педагогічних працівників «Інклюзивно-ресурсних центрів міста Запоріжжя департаменту освіти і науки Запорізької міської ради».

          4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Пустоварова А.І. та постійну комісію міської ради з  питань освіти, науки, культури, спорту, молоді та туризму (Пенчук І.Л.).

 

 

Міський голова                                                                              В.В.Буряк

Копії документа для завантаження