Фільтр сесій міської ради

5 сесія міської ради 31.03.2021, 23.04.2021: Рішення міської ради

Про надання дозволу комунальним закладам охорони здоров’я м.Запоріжжя на укладення договорів про спільну діяльність з Запорізьким державним медичним університетом

№ 78 від 23.04.2021 Дата оприлюднення 07.05.2021

           Відповідно до Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо окремих питань організації освітнього процесу у сфері охорони здоров’я», «Основи законодавства України про охорону здоров’я», «Про вищу освіту», Постанови Кабінету Міністрів України №1337 від 28.12.2020 «Про затвердження Положення про організацію освітнього процесу у закладах охорони здоров’я за участю науково-педагогічних працівників закладів вищої освіти, що здійснюють підготовку здобувачів вищої освіти у сфері охорони здоров’я», Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

           1. Дозволити комунальним закладам охорони здоров’я м.Запоріжжя укласти договори про спільну діяльність з Запорізьким державним медичним університетом відповідно до затвердженої форми Типового договору.

           2. Затвердити форму Типового договору про спільну діяльність комунального закладу охорони здоров’я м.Запоріжжя з Запорізьким державним медичним університетом (додається).

           3. Доручити департаменту охорони здоров’я Запорізької міської ради здійснювати координацію заходів із укладення договорів про спільну діяльність комунальних закладів охорони здоров’я м.Запоріжжя з Запорізьким державним медичним університетом, а також погоджувати внесення змін до договорів про спільну діяльність комунальних закладів охорони здоров’я м.Запоріжжя з Запорізьким державним медичним університетом шляхом укладення додаткових угод.

           4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Пустоварова А.І. та постійну комісію з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення (Кулєш І.О.).

 

Міський голова                                                                                                В.В.Буряк

Копії документа для завантаження