Фільтр сесій міської ради

5 сесія міської ради 31.03.2021, 23.04.2021: Рішення міської ради

Про внесення змін до Програми використання коштів депутатського фонду у 2021році, затвердженої рішенням Запорізької міської ради від 28.12.2020 №48 (зі змінами)

№ 93 від 23.04.2021 Дата оприлюднення 07.05.2021

            Керуючись ст. 25, 26, 28, 34, 49 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про забезпечення прав і свобод внутрішньо переміщених осіб», рішенням Запорізької міської ради від 28.12.2020 №48 «Про затвердження Програми використання коштів депутатського фонду у 2021році», Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

            1. Внести зміни до «Програми використання коштів депутатського фонду у 2021році», затвердженої рішенням Запорізької міської ради № 48 від 28.12.2020 (зі змінами)»,  виклавши у наступній редакції:

            -  абзац 7 пункту 2 розділу «Напрямки використання коштів»: «фінансову допомогу громадянам міста та внутрішньо переміщеним особам, проживаючим у місті Запоріжжя, які опинилися в скрутній ситуації, фінансову підтримку ветеранських організацій міста;

            - абзац 1, 2 пункту 6 розділу «Порядок виділення коштів»:  «Виділення фінансової допомоги громадянам міста та внутрішньо переміщеним особам, проживаючим у місті Запоріжжя, які опинилися в скрутній ситуації, є одним із видів соціальної допомоги, який надається окремим громадянам, що належать до найбільш соціально-вразливих верст населення: особи з інвалідністю, багатодітні та малозабезпечені сім’ї, родини з дітьми інвалідами, малозабезпечені та одинокі громадяни, одинокі пенсіонери, особи, які потребують тривалого дорого вартісного лікування, особи, які потерпіли від стихійного лиха чи наслідків надзвичайних ситуацій, а також інші громадяни, які опинились в складних або надзвичайних життєвих обставинах.

            До управління соціального захисту населення міської ради додатково до звернення депутата міської ради надаються заява громадянина на адресу депутата міської ради, копія паспорта (1,2 та сторінка, де вказано місце реєстрації), копія довідки про присвоєння ідентифікаційного номеру громадянина, для внутрішньо переміщених осіб додатково додається копія довідки про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, що засвідчує місце проживання внутрішньо переміщеної особи у м. Запоріжжі».

            2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Малиш В.І. та постійну комісію міської ради з питань соціального та економічного розвитку, бюджету і фінансів (Корольова О.М.)

 

Міський голова                                                                 В.В.Буряк