Фільтр сесій міської ради

6 сесія міської ради 26.05.2021, 11.06.2021: Рішення міської ради

Про відмову в наданні дозволу гр.Шингур А.М. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Військбуд, поряд з церквою, навпроти території АТП по вул.Військбуд, 20-б для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)

№ 78 від 11.06.2021 Дата оприлюднення 18.06.2021

         Розглянувши подані матеріали, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Земельним кодексом України, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

         1. Відмовити в наданні дозволу гр. Шингур Анжеліці Миколаївні на розроблення в  установленому порядку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,1000 га по вул. Військбуд, поряд з церквою, навпроти території АТП по вул. Військбуд,20-б для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та подальшої передачі її у власність.  

         2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Тарана Р.О.,  постійну комісію з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин (Полюсов В.В.).

 

Міський голова                                                                     В.В.Буряк