Фільтр сесій міської ради

33 сесія міської ради 31.10.2018: Рішення міської ради

Про організаційно-правові заходи зі збереження доріг м.Запоріжжя

№ 27 від 31.10.2018 Дата оприлюднення 05.11.2018

          Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про автомобільні дороги», Постановами Кабінету Міністрів України «Про Правила дорожнього руху» від 10 жовтня 2001 р. № 1306 та «Про заходи щодо збереження автомобільних доріг загального користування» від 27 червня 2007 р. № 879 з метою вжиття організаційно-правових заходів з розробки програми забезпечення будівництва та функціонування стаціонарних (тимчасових) постів для проведення вагового контролю автотранспортних засобів та місць тимчасового відстію транзитного великовагового і великогабаритного транспорту на в’їздах в місто Запоріжжя, міська рада

ВИРІШИЛА:

          1. Визнати за доцільне будівництво стаціонарних (тимчасових) постів для проведення вагового контролю автотранспортних засобів та місць тимчасового відстію транзитного великовагового і великогабаритного транспорту на в’їздах в місто Запоріжжя з метою збереження дорожньої інфраструктури територіальної громади Запоріжжя.

          2. Виконавчому комітету Запорізької міської ради у 10-ти денний термін з дня прийняття цього рішення створити робочу групу з розробки програми забезпечення будівництва та функціонування стаціонарних (тимчасових) постів для проведення вагового контролю автотранспортних засобів та місць тимчасового відстію транзитного великовагового і великогабаритного транспорту на в’їздах в місто Запоріжжя. До її складу включити представників депутатських фракцій у Запорізькій міській раді, за поданням голів фракцій, позафракційних депутатів (за згодою), представників Державної служби з питань безпеки на транспорті, Служби автомобільних доріг у Запорізькій області (за згодою), Патрульної поліції (за згодою), представників виконавчих органів Запорізької міської ради та інших зацікавлених представників.

          3. Департаменту інфраструктури та благоустрою Запорізької міської ради вжити всіх організаційних заходів щодо створення та забезпечення роботи робочої групи.

          4. Робочій групі протягом місяця з дати прийняття цього рішення:

          4.1. Визначити місця для розташування стаціонарних (тимчасових) постів для проведення вагового контролю автотранспортних засобів та місць тимчасового відстію транзитного великовагового і великогабаритного транспорту на в’їздах в місто Запоріжжя.

          4.2. Напрацювати шляхи взаємодії між виконавчими органами Запорізької міської ради, сусідніми територіальними громадами та представниками органів державної влади.

          4.3. Розробити Програму забезпечення функціонування стаціонарних (тимчасових) постів для проведення вагового контролю автотранспортних засобів та місць тимчасового відстію транзитного великовагового і великогабаритного транспорту на в’їздах в місто Запоріжжя.

          5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради (Мішка С.М.) та постійну депутатську комісію з питань життєзабезпечення міста (Адаманова О.Ф.).

 

 

Міський голова                                                                     В.В. Буряк