Фільтр сесій міської ради

7 сесія міської ради 10.09.2021: Рішення міської ради

Про обмеження продажу алкогольних напоїв на території міста Запоріжжя

№ 45 від 10.09.2021 Дата оприлюднення 15.09.2021

            Відповідно до Конституції України, Кодексу України про адміністративні правопорушення, законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів», з метою посилення протидії проявам пияцтва та алкоголізму серед населення м. Запоріжжя, досягнення справедливого балансу між загальними інтересами суспільства, які полягають у створенні безпечних умов для проживання та відпочинку, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

            1. Обмежити продаж пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових суб’єктами господарювання (крім закладів ресторанного господарства) на території м. Запоріжжя, з 22.00 год. до 08.00 год.

            2. При виявленні порушення пункту 1 даного рішення суб’єкти господарювання притягуються до відповідальності згідно з чинним законодавством.

            3. Рішення набуває чинності з дня його офіційного оприлюднення.

            4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Константинова О.О., постійну комісію з питань депутатської діяльності, регламенту, законності, правопорядку та запобігання корупції, постійну комісію міської ради з питань регуляторної політики, розвитку підприємництва, торгівлі та послуг, районні адміністрації Запорізької міської ради, Запорізьке районне управління поліції ГУ НП в Запорізькій області (за згодою) та управління патрульної поліції в Запорізькій області Департаменту патрульної поліції Національної поліції України (за згодою).

 

Міський голова                                                                                               В.В. Буряк