Фільтр сесій міської ради

35 сесія міської ради 19.12.2018: Рішення міської ради

Про внесення змін до рішення міської ради від 26.09.2018 №27 «Про реформування юридичної особи «Комунальне підприємство «Редакція газети «Запорозька Січ» шляхом реорганізації у Товариство з обмеженою відповідальністю «Редакція газети «Запорозька Січ»

№ 6 від 19.12.2018 Дата оприлюднення 20.12.2018

         Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Запорізька міська рада,

ВИРІШИЛА:

         1. Доповнити рішення міської ради від26.09.2018 №27 «Про реформування юридичної особи «Комунальне підприємство «Редакція газети «Запорозька Січ» шляхом реорганізації у Товариство з обмеженою відповідальністю «Редакція газети «Запорозька Січ» пунктом наступного змісту: «10. Уповноважити міського голову Буряка Володимира Вікторовича підписати від імені засновника комунального підприємства «Редакція газети «Запорозька Січ» - Запорізької міської ради – угоду між засновником і правонаступником Комунального підприємства «Редакція газети «Запорозька Січ» про передачу прав засновника друкованого засобу масової інформації».

         2. Вважати пункти 10 та 11 пунктами 11 та 12 відповідно.

         3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на керуючого справами виконкому ради Омельяновича Р.А. та постійну комісію з питань депутатської діяльності, регламенту, законності, правопорядку та запобігання корупції (Согорін А.А.).

 

 

 

Міський голова                                                           В.В. Буряк