Фільтр сесій міської ради

8 сесія міської ради 29.09.2021: Рішення міської ради

Про надання згоди на прийняття до комунальної власності територіальної громади м. Запоріжжя із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Запорізької області лічильників обліку води та електричної енергії

№ 33 від 29.09.2021 Дата оприлюднення 30.09.2021

         Керуючись законами України “Про місцеве самоврядування в Україні”, “Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності” та Господарським кодексом України, розглянувши клопотання Запорізької обласної ради, викладене у пункті 1 рішення Запорізької обласної ради від 29.07.2021 № 36 “Про клопотання перед Запорізькою міською радою щодо передачі зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Запорізької області до комунальної власності територіальної громади м. Запоріжжя нерухомого майна та іншого індивідуально визначеного майна”, враховуючи згоду Комунального підприємства “Виробниче ремонтно-експлуатаційне житлове об’єднання № 7”, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

         1. Надати згоду на прийняття до комунальної власності територіальної громади м. Запоріжжя із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Запорізької області іншого окремого індивідуально визначеного майна, яке обліковується на балансі комунального некомерційного підприємства “Запорізький регіональний фтизіопульмонологічний клінічний лікувально-діагностичний центр” Запорізької обласної ради, а саме: лічильника обліку води ЛЛ ДУ 25, інвентарний № 111370155 та лічильника електричної енергії NIK 2303, інвентарний № 111370115.

         2. Прийняти до комунальної власності територіальної громади м. Запоріжжя майно, зазначене в пункті 1 цього рішення, вартістю на момент передачі.

         3. Закріпити майно, зазначене в пункті 1 цього рішення, на праві господарського відання за Комунальним підприємством “Виробниче ремонтно-експлуатаційне житлове об’єднання № 7”.

         4. Департаменту комунальної власності та приватизації Запорізької міської ради, Комунальному підприємству “Виробниче ремонтно-експлуатаційне житлове об’єднання № 7” здійснити передбачені чинним законодавством заходи щодо прийняття до комунальної власності територіальної громади м. Запоріжжя майна, зазначеного в пункті 1 даного рішення, та закріплення його на праві господарського відання за Комунальним підприємством “Виробниче ремонтно-експлуатаційне житлове об’єднання № 7”.

         5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Тарана Р.О. та постійну комісію міської ради з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин /Полюсов В.В./.

 

Міський голова                                                                     В.В. Буряк