Фільтр сесій міської ради

36 сесія міської ради 30.01.2019: Рішення міської ради

Про внесення змін до рішення Запорізької міської ради від 25.08.2016 №52 «Про затвердження Положень, що регулюють правовідносини функціонування тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності та об’єктів дрібнороздрібної торговельної мережі на території м.Запоріжжя»

№ 30 від 30.01.2019 Дата оприлюднення 04.02.2019

            Керуючись законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про регулювання містобудівної діяльності», наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 21.10.2011 №244 «Про затвердження Порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності», з метою упорядкування елементів міського середовища, недопущення безсистемного, хаотичного  розміщення та перенасиченості міського простору тимчасовими спорудами для провадження підприємницької діяльності та засобами пересувної дрібнороздрібної торговельної  мережі, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

            1. Внести зміни до рішення Запорізької міської ради від 25.08.2016 № 52 «Про затвердження Положень, що регулюють правовідносини функціонування тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності та об’єктів дрібнороздрібної торговельної мережі на території м.Запоріжжя» (надалі – Рішення), а саме:

            1.1. Затвердити Положення про порядок оформлення документів на розміщення стаціонарних тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності у м.Запоріжжі в новій редакції (додається);

            1.2. Затвердити Положення про порядок розміщення засобів дрібнороздрібної торговельної мережі та сфери послуг у м.Запоріжжі в новій редакції (додається).

            1.3. Затвердити Положення про порядок укладення договорів на право користування місцем для розташування стаціонарної тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності та засобу пересувної дрібнороздрібної торговельної мережі та сфери послуг у м.Запоріжжі та визначення розміру плати за цими договорами» в новій редакції (додається).

            1.4. Пункт 4.4. Рішення викласти в новій редакції: «Рішення Запорізької міської ради від 27.03.2013 № 19 «Про порядок відведення місць для розміщення засобів пересувної дрібнороздрібної торговельної мережі та сфери послуг», зі змінами»;

            1.5. Пункт 4.5. Рішення викласти в новій редакції: «Рішення Запорізької міської ради від 26.06.2013 № 20 «Про Порядок закріплення об'єктів благоустрою за підприємствами, установами організаціями, суб’єктами підприємницької діяльності власниками тимчасових споруд торговельного, побутового, соціально-культурного чи іншого призначення для здійснення підприємницької діяльності, власниками засобів пересувної дрібнороздрібної торговельної мережі для утримання в належному стані, укладення договорів про закріплення та утримання об'єктів благоустрою в належному стані в м.Запоріжжя», зі змінами».    

            2. Дане рішення набирає чинності з дня його оприлюднення.

            3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради  Мішка С.М., заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Волобуєва В.О., голів районних адміністрацій Запорізької міської ради та постійну депутатську комісію з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин (Чумаченко І.М.).

 

Міський голова                                                                              В.В. Буряк