Фільтр сесій міської ради

10 сесія міської ради 24.11.2021: Рішення міської ради

Про затвердження Регламенту роботи Центру надання адміністративних послуг м.Запоріжжя та його територіальних підрозділів

№ 26 від 24.11.2021 Дата оприлюднення 26.11.2021

         Згідно зі ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 12 Закону України «Про адміністративні послуги», Закону України «Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності», Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо оптимізації мережі та функціонування центрів надання адміністративних послуг та удосконалення доступу до адміністративних послуг, які надаються в електронній формі», постанови Кабінету Міністрів України від 01.08.2013 № 588 «Про затвердження Примірного Регламенту центру надання адміністративних послуг» (зі змінами), з метою організації роботи Центру надання адміністративних послуг
м. Запоріжжя та його територіальних підрозділів у відповідності до вимог чинного законодавства, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

         1. Затвердити Регламент роботи Центру надання адміністративних послуг м. Запоріжжя та його територіальних підрозділів, у новій редакції (додається).

         2. Рішення Запорізької міської ради від 23.04.2021 № 74 «Про затвердження Регламенту роботи Центру надання адміністративних послуг м. Запоріжжя та його філій», вважати таким, що втратив чинність.

         3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександра КОНСТАНТИНОВА та постійну комісію міської ради з питань регуляторної політики, розвитку підприємництва, торгівлі та послуг (Олександра КОБЗАРЮКА).

 

 

Секретар міської ради                                                            Анатолій КУРТЄВ

Копії документа для завантаження