Фільтр сесій міської ради

10 сесія міської ради 24.11.2021: Рішення міської ради

Про визначення переліку адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг м.Запоріжжя та його територіальні підрозділи

№ 25 від 24.11.2021 Дата оприлюднення 26.11.2021

           Керуючись законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про адміністративні послуги», «Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності», розпорядженням Кабінету Міністрів України від 16.05.2014 № 523 р (зі змінами), з метою розширення переліку адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг у м. Запоріжжя, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

           1. Визначити перелік адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг у м. Запоріжжя та його територіальні підрозділи, згідно з додатком.

           2. Рішення Запорізької міської ради від 11.06.2021 № 90 «Про визначення переліку адміністративних послуг, які надаються через філії Центру надання адміністративних послуг в м. Запоріжжя» вважати таким, що втратило чинність.

           3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександра КОНСТАНТИНОВА та постійну комісію міської ради з питань регуляторної політики, розвитку підприємництва, торгівлі та послуг (Олександра КОБЗАРЮКА).


Секретар міської ради                                                          Анатолій КУРТЄВ

 

Копії документа для завантаження