Фільтр сесій міської ради

10 сесія міської ради 24.11.2021: Рішення міської ради

Про відмову гр.Кузьменку В.А. у відведенні та передачі у власність земельної ділянки по вул.Оріхівське шосе, між житловими будинками №16 та №18/5 для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)

№ 30 від 24.11.2021 Дата оприлюднення 30.11.2021

             Розглянувши подані матеріали, враховуючи Протокол засідання постійної комісії міської ради з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин №13 від 19.05.2021, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Земельним кодексом України,  Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

             1. Відмовити гр. Кузьменку Валерію Анатолійовичу, учаснику бойових дій у відведенні та передачі у власність земельної ділянки по вул. Оріхівське шосе, між житловими будинками №16 та №18/5 для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

             2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Романа ТАРАНА, постійну комісію міської ради з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури  та земельних відносин (Василь ПОЛЮСОВ).

 

Секретар міської ради                                                Анатолій КУРТЄВ