Фільтр сесій міської ради

11 сесія міської ради 22.12.2021: Рішення міської ради

Про організаційні питання щодо підготовки та проведення земельних торгів з продажу права оренди земельних ділянок комунальної форми власності територіальної громади м.Запоріжжя в особі Запорізької міської ради

№ 74 від 22.12.2021 Дата оприлюднення 23.12.2021

            Керуючись Земельним кодексом України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», постановою Кабінету Міністрів України від 22.09.2021 №1013 «Деякі питання підготовки до проведення та проведення земельних торгів для продажу земельних ділянок та набуття прав користування ними (оренди, суперфіцію, емфітевзису)», з метою врегулювання організаційних питань підготовки та проведення земельних торгів з продажу права оренди земельних ділянок комунальної форми власності територіальної громади м.Запоріжжя, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

            1. Уповноважити департамент архітектури та містобудування Запорізької міської ради від імені організатора земельних торгів:

            1.1 укласти договір про організацію та проведення земельних торгів з оператором електронного майданчика електронної торгової системи за попереднім погодженням з постійною комісією міської ради з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин;

            1.2 оприлюднити в електронній торговій системі всі документи необхідні для проведення земельних торгів та передбачені Земельним кодексом України та вимогами щодо підготовки до проведення та проведення земельних торгів для продажу земельних ділянок та набуття прав користування ними (оренди, суперфіцію, емфітевзису), які затверджені постановою Кабінету Міністрів України від 22.09.2021 №1013.

            2. Доручити директору або особі уповноваженої на виконання обов’язків директора департаменту архітектури та містобудування Запорізької міської ради, за результатами проведення земельних торгів, підписати протокол про результати земельних торгів з переможцем торгів шляхом накладення кваліфікованого електронного підпису та у паперовій формі.

            3. Доручити Запорізькому міському голові або особі уповноваженої тимчасово здійснювати повноваження Запорізького міського голови, за результатами проведення земельних торгів у формі електронного аукціону з продажу права оренди земельної ділянки, підписати договір оренди земельної ділянки з переможцем торгів за ціною, визначеною за результатами електронного аукціону, шляхом накладення кваліфікованого електронного підпису та у паперовій формі.

            4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Романа Тарана, постійну комісію міської ради з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин (Василь Полюсов).


Секретар міської ради                                                          Анатолій КУРТЄВ