Фільтр сесій міської ради

12 сесія міської ради 26.01.2022: Рішення міської ради

Про внесення змін до рішення міської ради від 22.12.2021 №85 «Про деякі заходи з координації діяльності виконавчих органів Запорізької міської ради при здійсненні продажу земельних ділянок комунальної власності, які не підлягають продажу на конкурентних засадах (на земельних торгах)»

№ 61 від 26.01.2022 Дата оприлюднення 28.01.2022

         Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Земельним кодексом України, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

         1. Внести до рішення міської ради від 22.12.2021 № 85 «Про деякі заходи з координації діяльності виконавчих органів Запорізької міської ради при здійсненні продажу земельних ділянок комунальної власності, які не підлягають продажу на конкурентних засадах (на земельних торгах)»  такі зміни:

         - в пункті 1.2 даного рішення по тексту замість «нормативної грошової оцінки земельної ділянки» читати «експертної грошової оцінки земельної ділянки».

         2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Романа ТАРАНА, постійну комісію міської ради з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин (Василь ПОЛЮСОВ).

 

 

Секретар міської ради                                                           Анатолій КУРТЄВ