Фільтр сесій міської ради

12 сесія міської ради 26.01.2022: Рішення міської ради

Про надання згоди на безоплатну передачу у державну власність до сфери управління Державної служби України з безпеки на транспорті іншого окремого індивідуально визначеного майна права комунальної власності Запорізької міської територіальної громади

№ 54 від 26.01.2022 Дата оприлюднення 28.01.2022

         Керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Цивільним кодексом України, розглянувши звернення Державної служби України з безпеки на транспорті, враховуючи висновки та пропозиції комунального підприємства “Експлуатаційне лінійне управління автомобільних шляхів” та департаменту інфраструктури та благоустрою Запорізької міської ради, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

         1. Надати згоду на безоплатну передачу у державну власність до сфери управління Державної служби України з безпеки на транспорті в користування Придніпровського міжрегіонального управління Укртрансбезпеки іншого окремого індивідуально визначеного майна права комунальної власності Запорізької міської територіальної громади, а саме:

         автомобіля FIAT QUBO реєстраційний номер АР6085ІК, номер шасі (кузова, рами) ZFA22500006V05498, 2021 року випуску, первісною вартістю 310716,67 грн., залишковою вартістю 310716,67 грн.;

         автомобільних ваг для зважування транспортних засобів у русі 20ВА-Д-2-1WWS-0,9 (500х900х58) Dini на дві платформи (два комплекти), первісною вартістю 1 комплекту 200000,00 грн., залишковою вартістю 200000,00 грн.

         2. Передати у державну власність до сфери управління Державної служби України з безпеки на транспорті майно права комунальної власності територіальної громади м. Запоріжжя, зазначене п. 1 цього рішення.

         3. Рекомендувати Державній службі України з безпеки на транспорті та Придніпровському міжрегіональному управлінню Укртрансбезпеки, після набуття права державної власності на майно, зазначене в п. 1 рішення, використовувати його на ділянках доріг загального користування, що  наближені до адміністративного центру Запорізької області.

         4. Департаменту комунальної власності та приватизації Запорізької міської ради, департаменту інфраструктури та благоустрою Запорізької міської ради та комунальному підприємству “Експлуатаційне лінійне управління автомобільних шляхів” здійснити заходи щодо передачі майна, зазначеного в п. 1 цього рішення, у державну власність до сфери управління Державної служби України з безпеки на транспорті в користування Придніпровського міжрегіонального управління Укртрансбезпеки.

         5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександра Константинова, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Романа Тарана та постійну комісію з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин /Василь Полюсов/.

 

Секретар міської ради                                                       Анатолій КУРТЄВ